HVAC

Voorstelling

Marechal nv, een familiebedrijf dat ook actief is in de zorgsector, zoals ziekenhuizen en rust- en verzorgingstehuizen.  Verder hebben we ons werkdomein ook uitgebreid naar andere gebouwen van algemeen nut, zoals scholen, hotels, cultuurcentra, sportcentra, industrie … Daarnaast zijn we reeds meerdere generaties actief als loodgieter bij particulieren in Brugge en omgeving.

Onze focus ligt vooral op de realisatie en installatie van sanitaire projecten.  We beschikken over een erkenning klasse 5 en een jarenlange ervaring.  

Marechal nv kiest voor een totaalaanpak; alle aspecten van uw bouwproject worden door eigen personeel behartigd.  Ons ervaren personeel staat in voor de voorbereiding,  uitvoering en opvolging van uw bouwproject.

 

 

Geschiedenis

Marechal NV werd opgericht in 1937 door de gebroeders Leon en Henri Marechal.  Al vlug werd Marechal L&H gekend als een vooraanstaande loodgieter op de particuliere woningmarkt in Brugge en omgeving. 

Doorheen de jaren breidden de activiteiten zich uit naar zowel de publieke als de private sector. 

Vandaag wordt het bedrijf geleid door de vierde generatie Marechal en tellen we 25 werknemers.  Sommige van onze werknemers zijn reeds 30 jaar in dienst.