Recticel Wevelgem,

Met een beperkt budget startten we aan deze opdracht. De bedoeling was om over de ganse lijn naar een industriële look te streven.

Wij voldeden hieraan door voor zichtbaar opgestelde kabelbanen van VERGOKAN te opteren en MIRON-pendelarmaturen onder de akoestische plafonds te installeren.

Dankzij de kwaliteit van de gebruikte optieken die MIRON ons voorstelde haalden wij overal de gewenste verlichtingssterkte (800lux) op de werkvlakken én dit met een minimum aan geïnstalleerd vermogen. Door het gebruik van aanwezigheidsmelders werd de nadruk op deze energie-zuinige verlichtingsinstallatie benadrukt.

De archiefzones, bergingen, gang en de sanitairen werden uitgevoerd met de budgetvriendelijke armaturen van Lumis. Weliswaar allen uigerust met elektronische voorschakelapparatuur.

Het MOSAIC-schakelmateriaal van LEGRAND komt in kantooromgeving helemaal tot zijn recht. Schakelmateriaal die toelaat om 200 functies, aangepast aan de behoeften van de werkruimten mogelijk te maken. (Contactdozen, USB-contactdozen, signalisatieverlichting, informatica-contactdozen, Wi-Fi access points, audio- en videocontactdozen, toegangscontrole, dimmers en nog veel meer.)

Er werd gestart van een lege loods, op de afbeeldingen die volgen ziet u het resultaat net voor oplevering.